Credins Bank

Fondi i Besnikërisë “Jetë me Kursim” – “Credins Bank”, ceremoni vlerësimi për punonjësit

Për të dytin vit radhazi, Credins Bank ka shpërndarë fondin e besnikërisë “jetë me kursim” për rreth 105 punonjës të kategorive të ndryshme të filialeve jo vetëm në kryeqytet por edhe në rrethe, të cilët kanë dhënë kontributin e tyre për më shumë së 7 vite si pjesë e saj. Drejtor i Përgjithshëm Maltin Korkuti, […]

Lexoni më shumë

Eksperienca e klientëve në degë në fokus të Drejtuesve Ekzekutivë të Credins Bank

Në një bisedë me stafin, Drejtori i Përgjithshëm thekson dhe një herë rëndësinë e ndërtimit të një marrëdhënie afatgjatë me klientin. Implemetimi programit për rritjen e efektshmërisë së forcës shitëse, që nisi si një projekt pilot para katër vitesh në Credins Bank, është shtrirë tashmë në të gjithë rrjetin e degëve, duke kontribuar në një […]

Lexoni më shumë

#CredinsDHURON në Fushë Krujë

Nën moton “Stafi i Credins, dhuron ngrohtësi”, banka i është gjendur pranë mbi 40 familjeve më të prekura nga përmbytjet në Fushë Krujë. Iniciativë kjo, e cila vazhdon të tregojë përkujdesjen që Credins Bank ka përkundrejt komunitetit. Këtë fundvit, banka vuri në dispozicion një numër llogarie për të gjithë punonjësit që kishin dëshirë të dhuronin […]

Lexoni më shumë

Top