opciones financieras meff Credins Bank Ne Flasim Gjuhën Tuaj!

Artistët e Përzgjedhur për fazën e dytë të konkursit NJË BANKË PËR ARTIN – NJË SKULPTURË MË SHUMË PËR TIRANËN

segnali vincenti opzioni binarie 23/12/2016| admin | Aktivitete, Uncategorized

veprat-nje-skulpture-me-shume-per-tiranen

opzioni binarie riva Juria e Konkursit  NJË BANKË PËR ARTIN – NJË SKULPTURË MË SHUMË PËR TIRANËN, bëri përzgjedhjen e tre veprave që do të vazhdojnë  në fazën e dytë të konkursit deri në përzgjedhjen e veprës finale që do të instalohet në pranverë të vitit 2017 në  hapësirën në hyrje të selisë qendrore të Credins bank në rrugën Vaso Pasha, Nr 8 .

broker opzioni binarie a confronto Artistët e përzgjedhur janë:

أدوات التداول بالفوركس Heldi Pema  me vepr ë n  “Valltar ë t”

opzioni binarie 15 minuti strategia Butrint Morina me vepr ën “Rruga drejt Suksesit “

opciones binarias 24 wix Kreshnik Xhiku me vepr ën “Monedha”

opzioni auto binarie Juria e Konkursit dhe Credins bank falenderon të gjithë pjesmarrësit në konkurs . Veprat e prezantuara na befasuan me larminë e koncepteve, origjinalitetin dhe vizionin që na percollën. Të 34 punët e paraqitura nga krijues brenda dhe jashtë Shqipërisë, ishin frymëzuese dhe  e bënë të vështirë zgjedhjen finale të Jurisë.

Bashkëpunimi ynë me artistët dhe krijuesit është një projekt afatgjatë, pjesë e vizionit për të qenë Banka inovative , lider në treg, banka e parë shqiptare që mbështet zhvillimin e bizneseve dhe familjeve shqiptare , në shërbim të të gjitha komuniteteve , përfshirë  edhe ato artistike.

Top