Credins Bank

Aktivitete

Tani më thjeshtë të bësh biznes me Kinën!

Pas tregtimit të suksesshëm të EUR, USD, GBP, CHF, AUD, CAD, JPY, duke filluar nga data 1 Maj 2016 Credins bank ofron mundësinë e këmbimeve dhe transfertave në monëdhën Kineze CNY. Credins bank me hapjen e llogarisë Kineze lehtëson bizneset Shqiptare në marrëdhëniet me furnitorët, importin e mallrave nga Kina dhe gjithashtu do të ul […]

Lexoni më shumë

1 8 9 10 11 12 13
Top