Credins Bank

Aktivitete

Credins Bank, mbështet ekipin kombëtar në Kampionatin Europian të Basketbollit

Credins Bank mbeshtet FSHB

Federata Kombëtare e Basketbollit ka prezantuar ekipet eliminatore për Kampionatin Europian. Credins Bank, për të distain vit rradhazi mbështet këtë inisiativë të rëndësishme e cila promovon sportin dhe nxit zhvillimin e tij në vend. Kleti Kaprata, përgjegjës i sektorit të menaxhimit të brand-it dhe marketingut, pranë Credins Bank theksoi për Televizionin SCAN, mbështetjen e vazhdueshme që […]

Lexoni më shumë

Shpërblimet për lindjen e fëmijëve

Në vitin 2015 Credins Bank ka kaluar shpërblimet për lindje të fëmijeve (5.000 ALL) të njësisë administrative NR.2 dhe NR.9 Tiranë, fëmijë të cilët kanë lindur në vitin 2011. Të gjithë prindërit të cilët përfitojnë nga ky shpërblim, janë të lutur të paraqiten në një nga degët e Credins Bank, pranë jush me një mjet […]

Lexoni më shumë

1 2 3 4 13
Top