Credins Bank

Aktivitete

Credins Bank mbështet “Ide të Gjelbra 2017”

Në kuadër të politikave të Përgjegjësisë Sociale, Credins Bank mbështet për të disatin vit rradhazi, Partners Albania for Change and Development në Konkursin Kombëtar “Ide të Gjelbërta 2017”.  Konkurs ky, i cili, nëpërmjet ideve miqësore ndaj mjedisit, inkurajon nismat e bizneseve të reja. Credins, mbështet këtë iniciativë e cila, sjell jo vetëm inovacion dhe zhvillim […]

Lexoni më shumë

Pensionet në Credins Bank, Korkuti: Lehtësi në procedura dhe pa kosto shtesë

ISSH-CREDINS-740x383

Të gjithë pensionistët që do të preferojnë ta tërheqin pensionin nëpërmjet Credins Bank nuk do kenë kosto shtesë, por do përfitojnë dhe shërbime të tjera shtesë. Ky ishte premtimi që Drejtori i përgjithshëm i Credins Bank, Maltin Korkuti, bëri  gjatë ceremonisë së nënshkrimit të Marrëveshjes së me kreun e Institutin e Sigurimeve Shoqërore, Astrit Hado. […]

Lexoni më shumë

1 2 3 4 5 13
Top