Credins Bank

Përgjegjësia Sociale

Credins Bank në mbështetje të Arsimit dhe të studentëve të shkëlqyer

Në vijim të përkujdesit dhe vëmendjes së veçantë ndaj të rinjve, Credins bank sponsorizoi eventin e zhvilluar me rastin e mbarimit të vitit akademik 2014 për maturantët e gjimnazeve të qytetit të Tiranës. Ky aktivitet u organizua nga Drejtoria Arsimore Rajonale e Qytetit Tiranë nën drejtimin e Ministrisë së Arsimit dhe Sportit si dhe me […]

Lexoni më shumë

Credins Bank mbështet botimin e librit të shkrimtarit të njohur z. Nuri Dragoj

Shkrimtari i njohur z. Dragoj është mbështetur nga Credins Bank për botimin e librit të titulluar Prapaskenat e Konferencës së Londrës 1912 – 1913, libër ky që i përket një kujtese historike për ngjarjet kryesore, në të cilat u përfshi Shqipëria 100 vjet më përpara. Edhe njëherë Credins Bank tregon gatishmërinë e saj në mbështetje […]

Lexoni më shumë

Credins Bank mbështet ekspozitën e profesor Ermir Grezda.

Credins Bank mbështet ekspozitën e profesor Ermir Grezda.   Skulptori i njohur shqiptar profesor Ermir Grezda u mbështet nga Credins Bank për hapjen ekspozitës me punime speciale të realizuar falë mjeshtërisë dhe profesionalizmit. Credins Bank është vazhdimisht aktive në mbështetje të përgjegjësisë sociale në kuadër të fushës së Artit dhe Kulturës duke ofruar shembullin e […]

Lexoni më shumë

1 9 10 11 12
Top