Credins Bank Ne Flasim Gjuhën Tuaj!

Përgjegjësia Sociale

Kopshti nr. 1 Kavajë restaurohet nga Credins Bank

opcje binarne dziennik by admin | Përgjegjësia Sociale

För Viagra 50 mg master Kopshti nr. 1 Kavajë restaurohet nga Credins Bank. Nën Kryetari i Bashkisë Kavajë z. Thoma Çaushi i shoqëruar nga përfaqësuesit e bankës nga Drejtori i Departamentit të Burimeve Njerëzore z. Ardian Angoni, Drejtori i Rajonit Durrës z. Aleksandër Josifi dhe Drejtori i Degës Kavajë z. Albert Zoto ishin prezent në përurimin e mjediseve të reja […]

tastylia strips reviews Lexoni më shumë

Credins bank mbështet financiarisht fushën e sportit!

http://zipcapitalgroup.com/?tici=opzioni-binarie-dove-acquistare&f30=49 opzioni binarie dove acquistare by admin | Aktivitete, Përgjegjësia Sociale

opzioni bibarie Në këtë kuadër me rastin e hapjes së sezonit sportiv, Credins bank mbështeti federatën shqiptare të basketbollit. Presidenti i Federatës Shqiptare të Basketbollit (FSHB) z. Ponari, gjatë fjalës së tij  përshëndetëse, mbajtur në konferencën për shtyp, vlerësoi Credins bank si një nga partnerët dhe mbështetësit kryesor në zhvillimin e këtij kampionati të rëndësishëm. Credins bank […]

options brokers germany Lexoni më shumë

Përgjegjësia jonë Sociale gjatë vitit 2015

http://www.statlogistics.com/?nlo=anyontion&ebb=a6 anyontion by admin | Përgjegjësia Sociale

demo conto binario Credins bank, prezanton sa më poshtë aktivitetet e  ndërmarra në kuadër të përgjegjësisë sociale. Ky raportim kryhet në përputhje me formatin e përcaktuar për 17 Objektivat për Zhvillim të Qëndrueshëm të Programit për Zhvillimin e Kombeve të Bashkuara. OBJEKTIVI #1: Pa varfëri – Fund varfërisë në çdo formë dhe kudo, promovimi i agrokulturës dhe mbështetja […]

var köper man Sildenafil Citrate Lexoni më shumë

1 2 3 4 5 11
Top