binäre optionen bester broker Credins Bank We Speak Your Language!

Contest – One more sculpture for Tirana

http://traffic-dealer.de/?kruwa=bd-swiz bd swiz 06/10/2016| admin | Activities0

binaire opties betekenis Credins bank po planifikon të vendosë në pranverë të vitit 2017 në hyrje të selisë qëndrore në rrugën Vaso Pasha, nr. 8, në zonën e Bllokut në Tiranë, një konstruksion/skulpturë monumentale. Jemi në kërkim të një ideje dhe dizajni krijues që të na mahnisë. Për këtë arsye po ju drejtohemi artistëve shqiptarë dhe të huaj, në Shqipëri ose jashtë saj.

NJË BANKË PËR ARTIN – Një skulpturë më shumë për Tiranën

binary options wikipedia Të gjithë artistët janë të ftuar të prezantojnë konceptet e tyre për një konstruksion monumental në hapësirë publike dhe të marrin pjesë në procesin e seleksionimit me dy faza:

ÇMIMI I PARË: Honorari i artistit, realizimi dhe instalimi i veprës në Tiranë

Tadalafil Oral Strip Propozimet duhet të paraqiten në datat 21 dhe 22 Nëntor 2016 midis orës 10.00 dhe 17.00 në Credins Bank në rrugën Vaso Pasha numër 8 në vëmendje të: Departamenti i Marketing.

Köp Cialis Upplands Väsby Nuk ka specifikime për temën. Modelet duhet të jenë tredimensionale, të prezantohen në çfarëdo lloj materiali që të dëshironi, me përmasat maksimale 50 x 50 x 50 cm, dhe duhet të shoqërohen me vizatime, përshkrim të mënyrës dhe specifikim të materialit me të cilin do të do të realizohet skulptura/konstruksioni.

Specifikime teknike

binaire opties nieuws Zona maksimale në tokë: 1.5 X 1.5 m

الخيارات الثنائية الاستراتيجية العشرية 5 Lartësia maksimale 5 m

أشرطة فيديو للتدريب على الفوركس Të interesuarit janë të lutur të kontaktojnë Departamentin e Marketing në Credins për formularin e pjesëmarrjes dhe kushtet e aplikimit.

opciones binarias web Tel: +355 4 53 53 000

durabolin e-mail: info@bankacredins.com

iqoption demo gratuita  

buy fincar without a percsription Share this: Facebook Linkedin

Top