Credins Bank

Juria e konkursit ” Nje skulpture më shumë për Tiranën”

Në kuadër të konkursit  “NJË BANKË PËR ARTIN – Një skulpturë më shumë për Tiranën” Credins bank prezanton anëtarët e jurisë të cilët do të vlerësojnë projektet e prezantuara.

Juria përbëhet nga:

 

Zoti Maltin Korkuti                         Drejtor i Përgjithshëm i Credins Bank

Zonja Monika Milo                         Zv. Drejtore e Përgjithshme e Credins Bank

Prof. Asoc.  Armand Vokshi          Kryetar i Shoqatës së Arkitektëve, Përgjegjës i Departamentit të  Urbanistikës  në Fakultetin e Arkitekturës dhe Urbanistikës, Universiteti Politeknik i Tiranës

Zonja Anila Alite                              Arkitekte, Urbaniste, Eksperte në fushën e projektimit Arkitektonik

dhe Urban

Dr. Shpend Bengu                           Artist, Pedagog i Multimedias dhe Grafikës Artistike, Ekspert i Trashëgimisë Kulturore

Top