Credins Bank

Kopshti nr. 1 Kavajë restaurohet nga Credins Bank

Kopshti nr. 1 Kavajë restaurohet nga Credins Bank.
Nën Kryetari i Bashkisë Kavajë z. Thoma Çaushi i shoqëruar nga përfaqësuesit e bankës nga Drejtori i Departamentit të Burimeve Njerëzore z. Ardian Angoni, Drejtori i Rajonit Durrës z. Aleksandër Josifi dhe Drejtori i Degës Kavajë z. Albert Zoto ishin prezent në përurimin e mjediseve të reja të kopshtit. Edhe njëherë Credins Bank tregon përkushtimin e saj maksimal në të mirë të komunitetit në kuadër të politikave mbi përgjegjësinë sociale.
Credins Bank, Ne flasim gjuhën tuaj.

kavaje_x3x
kavaje_x1x-1
kavaje_5
kavaje_4
kavaje_2
Top