Credins Bank

Ballsh – Fabrika e pijeve alkolike

Ballsh – Fabrika e pijeve alkolike

Prona ka një sipërfaqe 2,439.2 m2 dhe 1,156 m2 ndërtim. Objekti ndodhet në lagjen ”5 Shkurti”, Ballsh Mallakastër afër zonës industriale dhe 300 m larg qendrës së qytetit.

Përreth objektit ndodhet fabrika e konservave, objekte të zonës industriale të Ballshit, pika karburanti, banesa vetjake si edhe magazina. Zona konsiderohet si zonë urbane afër qytetit, me nivel ndërtimi fushor. Ndërtesa është ish kantina e pijeve alkoolike me një dhe tre kate.

Kjo zonë ka infrastrukturën e nevojshme, si furnizim me energji elektrike, ujë, kanalizimet, etj dhe është e lidhur me rrugën nacionale.


Për më shumë informacion na kontaktoni

Tel: +355 697 08 7480

Çmimi:
13 milionë Lekë / i diskutueshëm
Kategoritë:
Fabrika
Top