Credins Bank Ne Flasim Gjuhën Tuaj!

binäre option bot

Sarandë – Dyqan

Sarandë – Dyqan

Çmimi:
130 mijë Euro / i diskutueshëm
Lloji i Pronës:
Dyqane

come imparare ad investire in azioni binarie Dyqani ka një sipërfaqe prej 296 m2 dhe ndodhet tek pallatit 8-9 kate përbri me rrugën e re, në drejtim të rrugës së Portit. Dyqani ndodhet në lagjen nr. 4, 500 m larg Portit dhe ka një largësi 100m nga bregu i detit.

free currency calculator

binaire opties youtube Prona kufizohet nga veriu me truall, në jug me rrugën kryesore, në lindje me dyqan dhe në perëndim me truall dhe shtëpi. Dyqani rrethohet nga Porti, Bar, Restorante, njësi tregtare dhe godina banimi. Zona konsiderohet si zonë urbane me zhvillim të shpejtë.

hvornår bliver Viagra billigere

binaire opties optie24 Përreth pronës funksionon furnizimi me energji elektrike nga rrjeti, furnizim me ujë burimi nga rrjeti, shkarkimet e ujërave të zeza dhe të bardha si edhe rrjeti telefonik. Dyqani është i shtruar me pllaka qeramike, mure dhe tavanet të suvatuar, dyer dhe dritare duralumini. Ndërtesa nga jashtë është e lyer dhe e suvatuar.

iq option binarywatchdog

Për më shumë informacion na kontaktoni

purchase Keflex on line no rx Tel: +355 697 08 7480

opzioni binarie spot
Top