Credins Bank Ne Flasim Gjuhën Tuaj!

binäre optionen signale kostenlos

Vlorë – Tragjas

Vlorë – Tragjas

Çmimi:
-
Lloji i Pronës:
Toka

opcje binarne kto za to płaci 1. Pemtore me sipërfaqe të regjistruar 3,650.0 m².  2. Pemtore me sipërfaqe të regjistruar 3,212.0 m². 3. Pemtore me sipërfaqe të regjistruar 754.0 m². 4.

binäre optionen handeln

نمو سوق الخيارات الثنائية Pemtore me sipërfaqe të regjistruar 2,100.0 m². 5. Kullotë me sipërfaqe të regjistruar 51,800 m². 6. Kullotë me sipërfaqe të regjistruar 51,800 m².7. Kullotë me sipërfaqe të regjistruar  51,800 m², me nr. pas. 359, ndodhur në Tragjas -Vlorë.

binära optioner skatteregler

iq option iscrizione Në anën veriore të pronave kalon rruga “Naim Dano”.  Më tej shtrihen toka të lira dhe shtëpi banimi 1-3 katëshe të fshatit, deri në largësinë rreth 700 m. Në pjesën perëndimore të pronave kalon rruga kryesore e fshatit “Alem Mehmet”, e cila i lidh pronat më tej me qendrën e fshatit dhe rrugën nacionale Vlorë-Himarë.

binaire opties problemen

ny billig Viagra Më tej, në veriperëndim ndodhen Rrepet e Izvorit dhe rreth 2,8 km në vijë ajrore kalon rruga nacionale Vlorë-Himarë, ku ndodhet edhe qyteti i Orikumit. Pronat ndodhen në zonën juglindore të fshatit Tragjas, shumë pranë njëra-tjetrës dhe janë kryesisht pemtore. Parcelat ndodhen në një terren kryesisht kodrinor me pjerrësi të butë në drejtim të perëndimit. Parcelat kanë konfiguracione planimetrike me gjeometri jo të rregullt.

opcje binarne dla bystrzaków

Për më shumë informacion na kontaktoni

För Viagra 120 mg ingen recept Tel: +355 697 08 7480

annuario del trading online italiano

Artikuj të ngjashëm

Top