online overnight shipping Keflex Credins Bank Ne Flasim Gjuhën Tuaj!

opcje binarne gra online

Depozita Kalendarike

köp Sildenafil Citrate faktura

Çfarë është depozita kalendarike?

nifty futures trading strategies Depozita Kalendarike është një plan kursimi i krijuar për t’ju përshtatur kërkesave tuaja për fleksibilitet në menaxhimin e kohës dhe parave që doni të kurseni. Me këtë depozitë ju përfitoni një interes të lartë sipas shumës, afatit dhe monedhës së përzgjedhur. Zgjidh datën e maturimit të depozitës tënde!

Cila është e veçanta e depozitës kalendarike?

buy fincar without prescription australia Përveç interesit konkurrues që përfitoni, ju përcaktoni vetë datën e maturimit të depozitës Tuaj në një interval kohor 30 deri në 365 ditë.

Si mund të hap një depozitë kalendarike?

opcje binarne depozyt Mjafton të paraqiteni pranë sporteleve tona, tek punonjësit e shërbimit të klientelës, me një mjet identifikimi, kartë identiteti ose pasaportë biometrike. Punonjësit tanë do t’ju orientojnë, ndihmojnë dhe realizojnë në shumë pak kohë procesin e çeljes së depozitës. Shuma minimale për çeljen e depozitës është 5.000 lekë ose ekuivalenti i saj në valutë.

Përse më nevojitet një depozitë “Kalendarike”?

  • Sepse e vendosni Ju datën fikse se kur doni ti tërhiqni paratë!
  • Sepse ju ndihmon të planifikoni evente të rëndësishme si dita e dasmës, ditëlindja Juaj etj!
  • Sepse është gjithnjë mirë të përfitoni interesa për paratë Tuaja!
  • Sepse të fillosh të kursesh është gjithmonë një Ide e mirë!

http://restauracefantasy.cz/?kljaksade=binary-options-trading-demo-account-without-deposit binary options trading demo account without deposit Tags: , ,

investire con le opzioni Shkarkoni Interesat e Depozitave

binaire opties hoe werkt het Ju lutemi vëmendjen tuaj:

Tastylia Order 20 MGtastylia uk *Referojuni gjithmonë buletineve të përditësuara të interesit të depozitave të publikuara në degët tona dhe në sitin tonë zyrtar, si dhe kushteve të punës për çdo informacion tjetër rreth depozitave.
*Të gjitha llogaritë depozitë të çdo depozituesi individ, tregtar dhe shoqëri tregtare, rezident ose jorezident, shqiptar ose i huaj, i cili ka llogari depozitë në Credins Bank Sh.a, në lekë ose në monedhë të huaj sigurohen nga Agjencia e Sigurimit të Depozitave (ASD), deri në nivelin 2.500.000 (dymilion e pesëqindmijë) lekë ose e njëvlershmja e saj në monedhë të huaj, sipas dispozitave të përcaktuara në ligjin nr. 53 datë 22.05.2014, “Për Sigurimin e Depozitave” i ndryshuar . Për më shumë informacion klikoni: www.asd.gov.al.

strategie binäre optionen  


Broshura informative e ASD

SHKARKO

Buy Tastylia Online No Prescription Needed Ndani Artikullin: Facebook Linkedin

Top