http://www.ivst-vz.de/?debin=bin%C3%A4re-optionen-broker-deutsch binäre optionen broker deutsch Credins Bank Ne Flasim Gjuhën Tuaj!

opzioni binarie conto demo TradeRush

Depozita me Afat

slider1-image-01

Çfarë është depozita me afat?

come funziona iqoption Kurseni para dhe ndërkohë përfitoni interesa të larta në CREDINS bank sipas shumës, afatit dhe monedhës së përzgjedhur nga JU. Depozita me Afat është një investim praktik, i sigurt, fitimprurës dhe me interesa të larta, referuar faktit se paratë Tuaja mund të flenë në një llogari të thjeshtë dhe të mos shtohen asnjë qindarkë, ndërkohë që vitet kalojnë.

För Viagra 150 mg master Mund të zgjidhni midis afateve të ndryshme nga 1 deri në 36 mujore, monedhës në të cilën keni vendosur të kurseni dhe sigurisht ju mund të zgjidhni ta rinovoni ose jo atë, sa herë që depozita Juaj do të maturohet, pa qenë e nevojshme të paraqiteni në Bankë. Kështu paratë tuaja do të vijojnë të përfitojnë interesa.

Kush mund të hapë një depozitë me afat?

how to order fincar online without a prescription Të gjithë! Mjafton të paraqiteni pranë sporteleve tona tek punonjësit e shërbimit të klientelës, me një mjet identifikimi, kartë identiteti ose pasaportë biometrike. Punonjësit tanë do t’ju orientojnë, ndihmojnë dhe realizojnë në shumë pak kohë procesin e çeljes së depozitës. Madje kjo depozitë mund të jetë edhe disa emërore.
Depozita me afat mund të çelet në të gjitha monedhat: ALL, EUR, USD, GBP, CHF, CAD.
Shuma minimale për çeljen e depozitës është 50.000 lekë ose ekuivalenti i saj në valutë.

Përse më nevojitet depozita me Afat?

  • Sepse Ju përfitoni norma interesi nga më konkurrueset në treg!
  • Sepse ofron alternativa pa fund zgjedhjesh në monedha dhe afate nga 1-mujore deri në 60 mujore!
  • Sepse sa më shumë para të depozitoni, aq më shumë interesa do të përfitoni!
  • Sepse Ju ndihmon të kurseni, duke i paraprirë nevojave të papritura për para!
  • Sepse rinovohet automatikisht pa qenë e nevojshme të vini deri në Bankë!
  • Sepse të fillosh të kursesh është gjithmonë një Ide e mirë!

Tastylia Oral Strip without prescription Tags: , ,

courtage binära optioner Shkarkoni Interesat e Depozitave

Viagra soll billiger werden Ju lutemi vëmendjen tuaj:

opcje binarne kalkulator *Referojuni gjithmonë buletineve të përditësuara të interesit të depozitave të publikuara në degët tona dhe në sitin tonë zyrtar, si dhe kushteve të punës për çdo informacion tjetër rreth depozitave.
*Të gjitha llogaritë depozitë të çdo depozituesi individ, tregtar dhe shoqëri tregtare, rezident ose jorezident, shqiptar ose i huaj, i cili ka llogari depozitë në Credins Bank Sh.a, në lekë ose në monedhë të huaj sigurohen nga Agjencia e Sigurimit të Depozitave (ASD), deri në nivelin 2.500.000 (dymilion e pesëqindmijë) lekë ose e njëvlershmja e saj në monedhë të huaj, sipas dispozitave të përcaktuara në ligjin nr. 53 datë 22.05.2014, “Për Sigurimin e Depozitave” i ndryshuar . Për më shumë informacion klikoni: www.asd.gov.al.

where can i get fincar  


Broshura informative e ASD

SHKARKO

what is binary options markets Ndani Artikullin: Facebook Linkedin

Top