كيفية كسب المال على الفوركس Credins Bank Ne Flasim Gjuhën Tuaj!

كيف تتداول الفوركس بنجاح

Karta Visa Classic

best option brokers slider1-image-01

För Viagra 25 mg utan recept

Çfarë është karta Visa Classic?

binär optionen erfahrungsberichte Shpenzoni për produktet apo shërbimet që ju dëshironi, nëpërmjet paradhënies bankare, të gjitha në një kartë krediti. Bëni blerje në Internet pa limit jo vetëm në Lek, por në cilëndo monedhë që ju ofrohet pagesa. Sa herë që Ju do të kryeni një pagesë nëpërmjet Visa Classic, paratë tuaja do të konvertohen me kurs preferencial, shumë të favorshëm.Me kartën e kreditit VISA Classic, Credins bank Ju jep mundësinë të shfrytëzoni mënyrat më bashkëkohore të pagesës, të ndërthurura me elementë të lartë sigurie.

binaire opties minimale inleg

auto opzioni binarie bufala Karta VISA e lëshuar nga CREDINS bank, është një nga kartat më të sigurta të hedhura sot në tregun bankar shqiptar. Chipi elektronik, është një element sigurie që i është shtuar kësaj karte, duke e bërë atë jo vetëm të shpejtë dhe komod por edhe tepër të sigurtë.

canadian prescriptions Keflex

Kush mund të pajiset me një kartë Visa Classic?

binary options demo account traderush Të gjithë klientët pagamarrës dhe depozitues të Credins bank mund të pajisen me një kartë krediti VISA Classic. Karta e kreditit do të jetë e lidhur me llogarinë Tuaj, duke ju bërë të mundur të tërhiqni 24 orë 24, 7 ditë të javës. Mjafton të paraqiteni pranë sporteleve tona, tek punonjësit e shërbimit të klientelës, me një mjet identifikimi, kartë identiteti ose pasaportë. Punonjësit tanë do t’ju orientojnë, ndihmojnë dhe realizojnë në shumë pak kohë procesin e paisjes me një kartë debiti VISA Classic.

Karta e kreditit Visa Classic ju ofron:

  • Përdorim kombëtar dhe ndërkombëtar për të gjitha shërbimet e ofruara
  • Fleksibilitet në mënyrën e pagesës
  • Kontroll të plotë të shërbimeve dhe mundësi verifikimi të çdo transaksioni në llogarinë tuaj
  • Limit karte të mjaftueshëm për të përballuar të gjitha shpenzimet ditore në përputhje me nevojat tuaja
  • Siguri maksimale
  • Aplikim të thjeshtë dhe të shpejtë
  • Mundësi tërheqje në çdo bankomat dhe kryerje pagesash kudo në Botë, në çdo njësi tregtare POS që mban logon VISA 24/24
  • Blerje në internet, rezervim hoteli, blerje bileta avioni etj
  • Dokumentacion të thjeshtë

Humbja dhe Vjedhja

binary options signals service free Në rast se humbisni kartën tuaj, ju lutemi të kontaktoni menjëherë Credins bank në numrat e kontaktit:
Tel: 0800 22 73 dhe +355 4 2274 777.
Karta juaj do të bllokohet menjëherë!

köpa Viagra i göteborg Ndani Artikullin: Facebook Linkedin

Top