• sl_1.1.jpg
 • sl_1.2-degare.png
 • sl_2.11_sicred_pension.jpg
 • sl_3.1_karta_me_keste.jpg
 • sl_3.2.png
 • sl_4_kredipushime.png
 • sl_5_depozita_kalendarike.png
 • sl_6_kredi_per_blegtori.jpg
 • sl_7_credins_online.png
 • sl_8_kredi_per_agroturizem.jpg

credins online

credins online

Monika Milo

Monika Milo

Monika Milo

Monika Milo

Monika Milo

Bli Kasën me këste

sicred pensioni

kredi per shtepi

ValutaBlerjeShitje
 EUR 137.0 143.0
 USD 127.5 132.5
 GBP 193.4 198.4
 CAD 95.1 100.1
 AUD 91.9 96.9

 
 
 
 

Fjala e Drejtorit të Përgjithshëm

Të jesh bankë shqiptare, pjesë e katër bankave më të mëdha në vend, në një ambient të ndërkombëtarizuar, nuk ka qenë një sfidë e lehtë. Është një ndër ato sfida që i ndërmorëm duke pasur një vizion të qartë mbi të ardhmen e mbi te gjitha bazuar mbi një know-how të thellë të tregut në të cilin operojmë. Kjo gjë na dha shtysën kryesore si dhe qëndrueshmërinë e pjekurinë për ta konsoliduar akoma më shumë pozicionin tonë në treg.
Lexo më shumë

Kontakt & Suport

 • Rr. Ismail Qemali Nr.4 Tiranë, Shqipëri
 • tel: +355 4 2234 096
 • fax: +355 2222 916
 • email: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Scroll to top