master options binary Credins Bank Ne Flasim Gjuhën Tuaj!

Treguesit Financiarë: Janar – Gusht 2016

wordpress_test_cookie 26/09/2016| admin | Treguesit Financiarë

download gratis forex signal 30 Në kuadër të transparencës në lidhje me aktivitetin e ushtruar, CREDINS bank publikon të dhënat financiare për periudhën Janar-Gusht 2016. Të dhënat përfshijnë një informacion të përmbledhur për totalin e aktivave, portofolin bruto të kredisë, kreditë me probleme, depozitat e klientëve, fitimin, kapitalin aksionar, stafin e bankës dhe numrin e degëve dhe agjencive.

skatt på binära optioner Sipas IFRS në ‘000 ALL – 31.08.2016

bdswisst erfahrungen 1. Totali i Aktiveve – 155,357,516

365trading erfahrungen 2. Portofoli Bruto i Kredisë – 108,971,094

opcje binarne opinie graczy 3. Portofoli Neto i Kredisë – 94,062,295

meodo per fare trading per principianti 4. Depozita – 133,003,865

aiuti e segnali di trading 5. Kapitali Aksionar – 12,720,105

http://www.goydc.com/?dunga=binary-charts&38d=14 binary charts 6. Të ardhurat operative Bruto – 5,305,039

binäre optionen langzeittest 7. Shpenzimet operative – (2,130,434)

http www binaryoptions it com 8. Provigjionet dhe loans write off – (2,978,355)

الفوركس الكتب تداول الخيارات الثنائية 9. Fitimi Para Tatimit – 196,250

signal forex free 10. Fitimi Neto – 171,094

migliori opzioni binarie 11. Capital adequacy ratio – 14.31%

binary options liquidity providers 12. ROA pas tatimit (vjetor) – 0.17%

777 binary options 13. ROE pas tatimit (vjetor) – 2.08%

14. Raporti kosto/ të ardhura – 40.16%

15. Numri i kredive outstanding – 25,334

16. Numri i Klientëve – 253,286

17. Numri i Stafit – 797

18. Numri i Degëve dhe Agjencive – 57

Top