Credins Bank Ne Flasim Gjuhën Tuaj!

Treguesit Financiarë: Janar-Tetor 2016

binäre optionen signalgeber 13/12/2016| admin | Treguesit Financiarë

60 sekunden trader Në kuadër të transparencës në lidhje me aktivitetin e ushtruar, CREDINS bank publikon të dhënat financiare për periudhën Janar-Tetor 2016. Të dhënat përfshijnë një informacion të përmbledhur për totalin e aktivave, portofolin bruto të kredisë, kreditë me probleme, depozitat e klientëve, fitimin, kapitalin aksionar, stafin e bankës dhe numrin e degëve dhe agjencive.

topoption Sipas IFRS në ‘000 ALL – 31.10.2016

ordering fincar online 1. Totali i Aktiveve – 164,815,100

http://markmymusic.com/?u=%D9%81%D9%88%D8%B1%D9%83%D8%B3-%D8%AA%D8%A7%D9%8A%D9%84%D8%A7%D9%86%D8%AF&55b=82 فوركس تايلاند 2. Portofoli Bruto i Kredisë – 110,916,226

direct forex 3. Portofoli Neto i Kredisë – 95,394,721

binära optioner trend 4. Depozita – 140,508,850

تقديم طلب وظيفة 5. Kapitali Aksionar – 12,673,133

handla med binära optioner flashback 6. Të ardhurat operative Bruto – 6,731,190

billig sildenafil 7. Shpenzimet operative – (2,693,584)

ab wann gibt es Viagra billiger 8. Provigjionet dhe loans write off – (3,814,265)

trading con opzioni binarie demo 9. Fitimi Para Tatimit – 223,341

indicadores para opções binarias gratis 10. Fitimi Neto – 193,185

trading online unicredit 11. Capital adequacy ratio – 14.19%

market online 12. ROA pas tatimit (vjetor) – 0.15%

trading con i futures 13. ROE pas tatimit (vjetor) – 1.89%

https iqoption com sono valide 14. Raporti kosto/ të ardhura – 40.02%

15. Numri i kredive outstanding – 25,353

16. Numri i Klientëve – 256,647

17. Numri i Stafit – 792

18. Numri i Degëve dhe Agjencive – 58

Top