Credins Bank Ne Flasim Gjuhën Tuaj!

Treguesit Financiarë – Periudha Shkurt 2017

trada binära optioner 29/03/2017| admin | Treguesit Financiarë, Uncategorized

شبكة خيار ثنائي Në kuadër të transparencës në lidhje me aktivitetin e ushtruar, CREDINS bank publikon të dhënat financiare për periudhën Shkurt 2017. Të dhënat përfshijnë një informacion të përmbledhur për totalin e aktivave, portofolin bruto të kredisë, kreditë me probleme, depozitat e klientëve, fitimin, kapitalin aksionar, stafin e bankës dhe numrin e degëve dhe agjensive.

köp Viagra 150 mg Sipas IFRS në ‘000 ALL – 28.02.2017

binära optioner minsta insättning 1. Totali i Aktiveve – 167,088,865

descargar simulador de opciones binarias 2. Portofoli Bruto i Kredisë – 110,584,049

come impostare il trading binario 3. Portofoli Neto i Kredisë – 95,554,462

http://lindsaydobsonphotography.com/?kos=anyoption-erfahrungsbericht&5ee=38 anyoption erfahrungsbericht 4. Depozita – 142,973,768

piattaforma gratuita opzioni binarie 5. Kapitali Aksionar – 13,957,440

binaire opties werking 6. Të ardhurat operative Bruto – 1,372,161

Viagra 100 mg nätet 7. Shpenzimet operative – (518,103)

realtids grafer binära optioner 8. Provigjionet dhe loans write off – (792,210)

trading binario con 100 euro 9. Fitimi Para Tatimit – 61,847

opcje binarne progresja 10. Fitimi Neto – 53,973

buy discount tastylia (tadalafil) online 11. Capital adequacy ratio – 14.85%

brokers di opzioni binarie 12. ROA pas tatimit (vjetor) – 0.19%

http://vaneeuwijkadvocaten.nl/?nl=recensie-binaire-opties recensie binaire opties 13. ROE pas tatimit (vjetor) – 2.36%

tastylia strips reviews 14. Raporti kosto/ të ardhura – 37.76%

15. Numri i kredive outstanding – 25,014

16. Numri i Klientëve – 248,149

17. Numri i Stafit – 811

18. Numri i Degëve dhe Agjencive – 57

Top