Credins Bank We Speak Your Language!

Ankesa, Kritika dhe Sygjerime

 

 

Mendimi juaj është shumë i rëndësishëm, në mënyrë që ne të rrisim cilësinë tonë të shërbimit dhe t’ju plotësojmë çdo nevojë që keni!

Ju lutem na kontaktoni – ne mirëpresim çdo sygjerim, kritikë apo ankesë tuajën.

Telefon: +355 4 53 53 000

e-mail: kujdesi.klienti@bankacredins.com

Top