Credins Bank We Speak Your Language!

Aktivitete

Credins Bank mbështet sipërmarrjen e të rinjve.

Credins Bank, në kuadër të politikave të përgjegjësisë sociale, zhvillimit të vazhdueshëm dhe detyrimit ndaj komunitetit, promovon sipërmarrjen e të rinjve, duke mbështetur financiarisht, Tirana Business University në konkursin kombëtar “Sipërmarrësit e së Nesërmes” (Edicioni 8) dhe “Juristët e së Nesërmes” (Edicioni 4). Kjo iniciativë, vazhdon si traditë e nisur nga TBU në nxitje të […]

Lexoni më shumë

CREDINS BANK SHKON NË FIFA WORLD CUP™ ME VISA DHE ZLATAN IBRAHIMOVIĆ

Zlatan Ibrahimović është fytyra e kartës VISA në fushatën e botërorit të Rusisë 2018 Credins Bank i bashkon klientët e saj përdorues të kartës VISA me atmosferën frymëzuese të botërorit. VISA në fund të 2017 kishte në qarkullim mbi 736 MILION karta në mbarë botën dhe në Shqipëri, në fund të prillit 2018 numëroheshin 759,131 […]

Lexoni më shumë

Credins Bank mbështet konkursin kombëtar “Ide të Gjelbërta 2018”

Partnerët Shqipëri organizuan në datat 28-29 qershor 2018 në Tiranë, konkursin kombëtar “Ide të Gjelbërta 2018”. Në kuadër të politikave të Përgjegjësisë Sociale, Credins Bank mbështet për të disatin vit rradhazi, këtë konkurs, i cili, nëpërmjet ideve miqësore ndaj mjedisit, inkurajon nismat e bizneseve të reja. Credins, mbështet këtë iniciativë e cila, sjell jo vetëm […]

Lexoni më shumë

1 2 3 21
Top