Credins Bank We Speak Your Language!

Përgjegjësia Sociale

Credins mirëpret fëmijët nga “World Academy of Tirana”

Pjesë e Politikave të Përgjegjësisë Sociale në Credins Bank është përkujdesja për fëmijët dhe edukimi financiar që në moshë të vogël. Në datën 13 Nëntor, Znj. Monika Milo, Zv Drejtore e Përgjithshme e Credins Bank, pati kënaqësinë të mirëpriste në zyrat qëndrore të Credins Bank, fëmijët e klasës së dytë nga “World Academy of Tirana”. […]

Lexoni më shumë

Shpallen 5 fituesit e dytë nga shorteu “Përditëso të Dhënat Personale”

Shorteu “Përditëso të Dhënat Personale” nga Credins Bank përzgjodhi sot, 5 Fitues përkatësisht të rretheve: Kukës, Tiranë, Berat, Kuçovë dhe Gramsh. Prej dates 01.10.2018 deri në datën 31.10.2018, 4418 Klientë të Credins Bank të përditësuan të dhënat personale pranë degëve Credins, u bënë pjesë e shorteut “Përditëso të Dhënat Personale”. Përzgjedhja rastësore e fituesve u […]

Lexoni më shumë

#PoJuPërÇfarëDoniTëKurseni

31 Tetori është Dita Ndërkombëtare e Kursimeve. Ajo u krijua më 31 tetor 1924, gjatë Kongresit të parë Ndërkombëtar të Bankave të Kursimeve (Shoqata Botërore e Bankave të Kursimeve) në Milano, Itali. Profesori Italian, Filippo Ravizza, deklaroi: Sot është “Dita Boterore e Kursimeve” në ditën e fundit të Kongresit. Në rezolutat e Kongresit u vendos […]

Lexoni më shumë

1 2 3 21
Top