Credins Bank

Pensionistë

Pension me shumë përfitime!

3 Arsye kyçe për të tërhequr pensionin në Credins Bank.

  • Mos humbisni kohë duke mbajtur radhë në sportele.
   Shijoni paketën e dedikuar për ju: llogari pensioni me ZERO komision, kreditim i pensionit pa komision si edhe kartë Visa Electron për të tërhequr pensionin tuaj kudo në ATM-të 24 orë në 7 ditë të javës.
  • Më shumë siguri se mbajtja e pensionit me vete.
   Mbani mend se karta është më e sigurt se mbajtja e parave me vete. Karta është portofoli juaj personal dhe vetëm ju mund ta përdorni, kështu që edhe nësë e humbni, paratë tuaja do të jenë të sigurta.
  • Sigurimi i Jetës dhe Aksidenteve falas nga SiCRED.
   Çelni një depozitë në Credins Bank apo ruajeni pensionin tuaj në llogari për 12 muaj dhe do të përfitoni sigurimin e jetës dhe aksidenteve falas.

Çfarë mbulon ky sigurim?

  • Zbritje deri në 60% në klinikat dhe spitalet e rrjetit mjekësor SiCRED, nëpërmjet kartës së sigurimit
  • Kontroll shëndetësor falas në një nga klinikat/spitalet e rrjetit mjekësor SiCRED
  • Rrezikun e humbjes së jetës së të siguruarit.
Top