Credins Bank We Speak Your Language!

Politikat e privatësisë

Black_Background

SI I PËRDORIM NE TË DHËNAT TUAJA PERSONALE

Në website-in e Bankës “CREDINS”, www.bankacredins.com, në disa rubrika si aplikimet për Punë, rubrika “Karriera”, rubrika “Na Kontaktoni”,rubrika “Credins Online”, “aplikimi juaj per Kredi”,“Prona ne Shitje” dhe “Newsletter” kërkohet nga përdoruesi që të plotësohen disa nga të dhënat personale.

Banka Credins në këtë kuadër, mbledh të dhënat tuaja personale.


Kujdes! Informohuni mbi politikat e privatësisë. Klikoni këtu
SHKARKO

Top