Credins Bank We Speak Your Language!

Misioni

photo-29

Cili është misioni ynë?

Credins Bank ka si qëllim kryesor dhe parësor të ofrojë një shërbim të shkëlqyer për klientët dhe të ndërtojë një biznes me njerëz, asete dhe vlera të shkëlqyera.

Vizioni i Credins Bank:

Të njihet si Banka më e mirë në Shqipëri e cila ofron të gjitha shërbimet, e klasifikuar si Banka numër një për Shqiptarët!

Parimet e Biznesit:

  • Shoqëri e orientuar drejt klientëve
  • Punojmë për aksionerët tanë
  • Procedura fleksibël dhe përshtatje në aktivitetin bankar
  • Ndërtim i një kulture të shkëlqyer, motivuese dhe fituese
Top