Credins Bank

Shërbime

Depozita Me Afat

Kurseni para dhe ndërkohë përfitoni interesa të larta në CREDINS bank sipas shumës, afatit dhe monedhës së përzgjedhur nga JU

Depozita pa Afat

Depozita Pa Afat është një llogari kursimi, e cila ju ndihmon gjithnjë për të organizuar plane e projekte të ndryshme investimi…

Kredi për Kursim Energjie

Për të gjithë ju që dëshironi të ulni shpenzimet financiare për përdorimin e energjisë dhe për një jetesë sa më cilësore, CREDINS bank ju ofron zgjidhjen më të mirë për…

Kredi për Mobilim

Jepini një pamje të re shtëpisë me kredinë për mobilim, Kjo kredi ju ofron zgjidhje të shpejta dhe efikase, për ti krijuar vetes dhe familjes tuaj…

Kredi për Shtëpi

Të gjithë kemi nevojë për hapësirat tona për t’u ndjerë fëmijë, të dashuruar, bashkëshortë, prindër apo dhe pensionistë të lumtur…

Kredi për Studime

Kredia për Studime është një kredi që ju jep mundësi për të financuar shpenzimet tuaja për arsimim në shkollat private brenda dhe jashtë vendit për studimet…

Mikrokredi

Mikrokredia është një mënyrë e thjeshtë dhe fleksibël për të financuar hapjen, zgjerimin, apo çdo ide që lidhet me përmirësimin e aktivitetit…

Karta e Parapaguar

Karta e Parapaguar është një kartë e parapaguar monetarisht. Ajo ka limit shpenzimi të barazvlefshëm me shumën e depozituar nga klienti….

Karta me Këste

Karta me KESTE është një kartë krediti, që lidhet me një shumë të para aprovuar nga banka. Këtë limit shume ju e përdorni për blerje të produkteve dhe shërbimeve të ndryshme në POS-e (pajisja e pagesës me kartë) dhe në internet. …

Karta Visa Classic

Shpenzoni për produktet apo shërbimet që ju dëshironi, nëpërmjet parave të bankës, të gjitha në një kartë krediti…

Karta Visa Business

Tashmë në CREDINS bank bizneset mund të përdorin Kartën e Kreditit për të gjitha shpenzimet që u nevojiten biznesit të tyre…

Top