Credins Bank We Speak Your Language!

Transferta

foto-transferta

Kryeni transfertat tuaja nëpërmjet Credins Bank:

Transferta brenda Bankës

 • Transferta në Nisje
  1. Transferta Kombëtare janë të gjitha ato transferta që kryhen në monedhën vendase.
  2. Transferta Ndërkombëtare janë të gjitha ato transferta që kryhen në monedhë të huaj.
 • Transferta në Mbërritje
  1. Transferta Kombëtare janë të gjitha ato transferta që kryhen në monedhën vendase.
  2. Transferta Ndërkombëtare janë të gjitha ato transferta që kryhen në monedhë të huaj.

Avantazhet kryesore:

 • Shërbim professional dhe të shpejtë
 • Siguri dhe trasparencë të lartë
 • Tarifa Konkurruese
 • Mundësi të shumta për transferimin e parave tuaja

Nëse jeni duke realizuar një transfertë, ju mund të shkarkoni formularin dhe ta plotësoni paraprakisht, i cili më pas duhet të dorëzohet në një nga degët më të afërta të Credins Bank bashkë me dokumentacionin shoqërues.

Shkarkoni Formularin

Top