Credins Bank We Speak Your Language!

Credins Online

slider1-image-01

Credins Online ofron komoditet dhe siguri për bizneset, klientë të Credins Bank. Versioni i ri i Credins Online ofron një eksperiencë të re dhe intuitive për përdoruesit sëbashku me shumë karakteristika dhe funksionalitete të reja, duke e sjellë bankën në dorën tuaj.

Credins Online Ju ofron:

 • Kontroll i detajuar dhe në çdo kohë të gjendjes së llogarisë.
 • Fingerprint ose PIN – Mundësi aksesi në aplikacion përmes fingerprint ose kodit PIN, duke ofruar shërbim akoma më të shpejtë dhe të sigurt.
 • Transferoni para brenda dhe jashtë Shqipërisë, pa humbur kohë, mbajtur rradha etj.
 • Pagesa utilitare – Kontrolloni dhe paguani të gjitha faturat tuaja në një klik të vetëm: energji, telefon, ujë, TV, internet e shumë më tepër.
 • Kontrolloni të gjith veprimet e bëra me kartat tuaja etj.
 • Aplikoni ONLINE për produkte dhe shërbime bankare.

Sa i sigurt është përdorimi i këtij shërbimi?

Siguria e veprimeve të kryera është maksimale, ndaj dhe Credins Online përdor teknologji sigurie shumë të avancuar:

 • Mundësi aksesi në aplikacion përmes identifikimit biometrik, Njohje Fytyre, Shenja Gishtash, PIN për pajisjet e regjistruara, duke ofruar shërbim akoma më të shpejtë dhe të sigurt.
 • Kredenciale Unike Identifikimi – emër përdoruesi dhe fjalekalim. TANI fjalëkalimin mund ta merrni përmes email-it.
 • Krahas elementeve të sigurisë aplikohet dhe teknologjia me SMS informues. Ju do të merrni me anë të një SMS-je në celularin tuaj, një kod autorizimi të transaksionit që doni të kryeni.
 • Lista e dokumentacionit:

  Mjafton një dokument identifikimi i vlefshëm nga Ju si pasaportë apo kartë identiteti.

  Aksesimi Online

  Nëse jeni klient i Credins online, për të hyrë klikoni si më poshtë:

  Credins Online Log In

  Top