Credins Bank We Speak Your Language!

Credins dhe ALPET

Të gjithë klientët Credins, që do të furnizojnë automjetin me mbi 10 Litra në një nga pikat ALPET dhe do të paguajnë vlerën e karburantit, me një nga kartat Credins në POS-in Credins, do të përfitojnë 1 Litër FALAS.

3 Hapa për të përfituar nga ky promocion

 1. Paraqituni në një nga Pikat ALPET.
 2. Furnizoni automjetin tuaj me mbi 10 Litra.
 3. Paguani me kartën Credins në Pajisjen POS Credins.

Merr 1 Litër FALAS!

 

Pikat ALPET në të cilat ky promocion është i vlefshëm.

 1. Rruga “Vaso Pasho”, Ish Blloku, Tiranë.
 2. Rruga “4 Deshmorët”, Tiranë.
 3. Rruga “Artan Lenja”, Tiranë.
 4. Autostrada Tiranë-Durrës, Km.7, Kashar, Tiranë.
 5. Pranë Aeroportit Rinas, Tiranë.
 6. Rruga Rinas – Vorë.
 7. Pikë karburanti Farkë, Tiranë.
 8. Rruga “3 Deshmorët”, pranë KMY, Tiranë.
 9. Rruga e Kavajës, përballë ish-Misto Mames, Tiranë.
 10. Rruga “Gjergj Legisi”, Tiranë.
 11. Rruga Nacionale Plepa-Kavajë-Rrogozhinë, Golem Tiranë.
 12. Rruga “Aleksandër Moisiu”, Tiranë.
 13. Pikë Karburanti Elbasan, Bradashesht
Top