Credins Bank

Credins Online

slider1-image-01

Me Credins Online ju mund të kryeni të gjitha shërbimet bankare që Ju nevojiten. Aksesoni llogarinë 24/7 nga celulari, laptopi, kompjuteri Juaj etj. Tashmë banka vjen në dorën Tuaj!

Credins Online Ju ndihmon:

  • të keni një kontroll të detajuar dhe në çdo kohë të gjendjes së llogarisë.
  • të transferoni para brenda dhe jashtë Bankës.
  • të transferoni para brenda dhe jashtë Shqipërisë, pa humbur kohë, mbajtur rradha etj.
  • të paguani të gjitha faturat si energji elektrike, ujësjellës, pagesë tatimesh etj
  • të kontrolloni veprimet e bëra me kartat tuaja etj.

Sa i sigurt është përdorimi i këtij shërbimi?

Siguria e veprimeve të kryera është maksimale, ndaj dhe Credins Online përdor teknologji sigurie shumë të avancuar. Krahas elementeve të sigurisë aplikohet dhe teknologjia me SMS informues. Ju do të merrni me anë të një SMS-je në celularin tuaj, një kod autorizimi të transaksionit që doni të kryeni.

Lista e dokumentacionit:

Mjafton një dokument identifikimi i vlefshëm nga Ju si pasaportë apo kartë identiteti.

Aksesimi Online

Nëse jeni klient i Credins online, për të hyrë klikoni si më poshtë:

Credins Online Log In

Top