Credins Bank We Speak Your Language!

Paketë Pensioni

Credins Bank - Pensioni

Pension me shumë përfitime!

Jepini fund dyshimit se ku duhet ta tërhiqni Pensionin.

Tërhiqni pensionin në Credins bank dhe ne do të kujdesemi që ju të shijoni një pension të lumtur dhe të shëndetshëm. Kemi dedikuar për ju një paketë me përfitime shtesë:

  • Llogari pensioni me ZERO komision mirëmbajtje.
  • Kreditim i pensionit pa komision.
  • Paguani energjine elektrike, ujin, telefoninë fikse, celulare etj…. nga llogaria juaj pa u paraqitur në bankë.
  • Tërhiqni pensionin tuaj 24 orë në 7 ditë të javës me kartën tuaj Visa Electron.
  • Përfitoni norma interesi konkuruese për depozitat.
Top