Credins Bank We Speak Your Language!

Posta Shqiptare


 

Banka akoma më pranë!

Credins Bank dhe Posta Shqiptare më pranë jush me shërbime të reja. Tani ju mund të shfrytëzoni 100 filialet e Postës Shqiptare në të gjithë Shqipërinë për të depozituar para në llogarinë  tuaj si dhe të paguani këstin e kredisë.

Përfitimet nga ky bashkëpunim:

  • Listës së degëve të Credins Bank i shtohen edhe 100 filialet e Postës Shqiptare.
  • Shërbimi i Postës ofrohet në shumicën e filialeve nga e Hëna në të Shtunë.
  • Filialet e Postës janë të shtrirë nga qytetet e mëdha deri në komuna të vogla të Shqipërisë.
  • Arkëtime nga të tretë.
  • Aplikoni për kredi në filialet e Postës Shqiptare. Pas aplikimit të kredisë, një analist kredie i Credins Bank do t’ju kontaktojë.

Si funksionon ky bashkëpunim:

Mjafton të paraqiteni në filialet e Postës Shqiptare me një mjet identifikimi dhe i gjithë procesi është i njëjtë si në degën e bankës.

ADRESAT E FILIALEVE TË POSTËS

Thjesht dhe Kudo!

Për më shumë informacion na kontaktoni:    Tel: +355 4 5353000     e-mail: info@bankacredins.com

Top