Credins Bank

Studentë

4 Arsye për të zgjedhur Credins Bank

1. Llogari Rrjedhëse

Kryeni të gjitha llojet e transaksioneve bankare, derdhje/tërheqje dhe pagesa të ndryshme.

2. Karta e Parapaguar me zero komision

Përdorim kombëtar dhe ndërkombëtar i kartës së parapaguar në internet dhe POS pa asnjë komision. Mundësi tërheqje në ATM. E disponueshme në momentin e aplikimit.

3. Credins Online me zero komision

Transaksione bankare kudo që ndodheni, në çdo orë të ditës, çdo ditë të javës. Credins Online e keni me vete në celular, laptop dhe PC.

4. Sigurim Jetë dhe Aksident Falas nga SiCRED

Merrni kartën tuaj të parapaguar në Credins Bank dhe falë bashkëpunimit me SiCRED, ju do të përfitoni një policë sigurimi FALAS për një vit.


Zbritje deri në 60% në klinikat dhe spitalet e rrjetit mjekësor SiCRED, nëpërmjet kartës së Sigurimit Rrezikun e humbjes së jetës së të siguruarit Rrezikun e shfaqjes së sëmundjeve kritike Aksidentet që pëson gjatë periudhës së sigurimit, të cilat konsistojnë në dëmtime trupore dhe që shkaktojnë paaftësinë e përkohshme apo të përhershme të të aksidentuarit.

Top