Credins Bank We Speak Your Language!

Credins Online

slider1-image-01

Credins Online ofron komoditet dhe siguri për nevojat e institucionit tuaj. Versioni i ri i Credins Online ofron një eksperiencë të re dhe intuitive për përdoruesit sëbashku me shumë karakteristika dhe funksionalitete të reja, duke e sjellë bankën në dorën tuaj.

Credins Online Ju ofron:

  • Kontroll i detajuar dhe në çdo kohë të gjendjes së llogarisë.
  • Fingerprint ose PIN – Mundësi aksesi në aplikacion përmes fingerprint ose kodit PIN, duke ofruar shërbim akoma më të shpejtë dhe të sigurt.
  • Transferoni para brenda dhe jashtë Shqipërisë, pa humbur kohë, mbajtur rradha etj.
  • Pagesa utilitare – Kontrolloni dhe paguani të gjitha faturat tuaja në një klik të vetëm: energji, telefon, ujë, TV, internet e shumë më tepër.
  • Kontrolloni të gjith veprimet e bëra me kartat tuaja etj.
  • Aplikoni ONLINE për produkte dhe shërbime bankare.

Sa i sigurt është përdorimi i këtij shërbimi?

Siguria e veprimeve të kryera është maksimale, ndaj dhe Credins Online përdor teknologji sigurie shumë të avancuar:

  • Mundësi aksesi në aplikacion përmes identifikimit biometrik, Njohje Fytyre, Shenja Gishtash, PIN për pajisjet e regjistruara, duke ofruar shërbim akoma më të shpejtë dhe të sigurt.
  • Kredenciale Unike Identifikimi – emër përdoruesi dhe fjalekalim. TANI fjalëkalimin mund ta merrni përmes email-it.
  • Krahas elementeve të sigurisë aplikohet dhe teknologjia me SMS informues. Ju do të merrni me anë të një SMS-je në celularin tuaj, një kod autorizimi të transaksionit që doni të kryeni.

Lista e dokumentacionit:

Mjafton një dokument identifikimi i vlefshëm nga Ju si pasaportë apo kartë identiteti.

Aksesimi Online

Nëse jeni klient i Credins online, për të hyrë klikoni si më poshtë:

Credins Online Log In

Top