Credins Bank We Speak Your Language!

Kreditimi i Pagave


 
Kjo paketë është dizenjuar dhe hedhur në treg në përputhje me nevojat e klientit konsumator që i përballon shpenzimet nëpërmjet pagës. Në këtë mënyrë, CREDINS bank është kujdesur që klientët pagatorë të kenë sa më pak kosto dhe sa më shumë fleksibilitet në shërbimet dhe produktet që u ofrohen.

Paketa e kreditimit të Pagave përmban një shumëllojshmëri produktesh, dhe paraqet një ndërthurje të këndshme midis llogarisë rrjedhëse, kartave të debitit dhe kreditit, produkteve të kredisë dhe atyre të depozitave.

Top