Credins Bank We Speak Your Language!

Karta Visa Electron

slider1-image-01

Çfarë është karta Visa Electron?

Karta ideale për shpenzimet tuaja ditore.

Karta VISA Elektron duke qenë një kartë e lidhur me llogarinë tuaj, ju krijon lehtësira pa kufi dhe akses 24 orë në ditë dhe 7 ditë në javë llogarinë tuaj. Rrjeti i gjerë i ATM-ve dhe POS-eve me logon e Visas i përhapur jo vetëm në Shqipëri por në të gjithë botën ju siguron komoditet të plotë në përdorimin e kartës. Pa u shqetësuar nëse keni apo jo para cash me vete, ju mund të kryeni veprime, të blini mallra dhe shërbime në miliona bankomate dhe pika shitje, kudo në botë dhe në çdo kohë.

Kush mund të pajiset me një kartë Visa Electron?

Të gjithë pagamarrësit mund të pajisen me një kartë debiti VISA Electron. Karta e debitit do të jetë e lidhur me llogarinë Tuaj të pagës, duke ju bërë të mundur tërheqje 24 orë 24, 7 ditë të javës. Mjafton të paraqiteni pranë sporteleve tona, tek punonjësit e shërbimit të klientelës, me një mjet identifikimi, kartë identiteti ose pasaportë. Punonjësit tanë do t’ju orientojnë, ndihmojnë dhe realizojnë në shumë pak kohë procesin e pajisjes me një kartë debiti VISA Electron.

Përse më nevojitet karta e debitit Visa Electron

  • Sepse ju lejon të aksesoni në llogarinë Tuaj të pagës në çdo moment!
  • Sepse ju mund të kryeni pagesa në të gjitha terminalet POS!
  • Sepse Ju mund ta përdorni këtë kartë në të gjitha bankomatet që mbajnë logon VISA jo vetëm në Shqipëri por edhe jashtë saj!

 
Krahasoni Kartat Visa


Humbja dhe Vjedhja

Në rast se humbisni kartën tuaj, ju lutemi të kontaktoni menjëherë Credins bank në numrat e kontaktit:
Tel: 0800 22 73 dhe +355 4 2274 777.
Karta juaj do të bllokohet menjëherë!

Top