Credins Bank We Speak Your Language!

AGROTURIZËM100

Projekti kombëtar për 100 fshatrat hap perspektiva të reja për bizneset në Turizëm dhe Bujqësi anembanë vendit. #PlanifikoTëArdhmen me Credins bank përmes financimit AGROTURIZËM100

Çfarë ofron AGROTURIZËM100 për ju?

 • Llogari e dedikuar për fermerë apo operator në agroturizëm.
 • Kartë debiti personale ose biznesi për përdorim brenda dhe jashtë vendit.
 • Financim deri në 600.000 Lekë pa koletaral dhe dorëzanës.
  • Përfito sigurim jete falas për shlyrje brenda 60 muajve.
 • Financim deri në 3 Milion Lekë me peng dhe dorëzanës.
 • Financim deri në 350 Milion Lekë me hipotekë.
 • Afati shlyerje për financimin deri në 10 vjet.
 • Norma interesi konkuruese.
 • Plan pagese i përshtatur për nevojat tuaja:
  • Zgjidh pagesën mujore me këste fikse mujore, ose
  • Paguaj sipas sezonit të prodhimit apo sezonit turistik.
 • Mundësi shlyerje të parakohshme.
 • Mundësi financimi për aktivitet të ri (start-up).
 • Mundësi rifinancimi të një kredie të dhënë nga një bankë/institucion tjetër.
 • Konsulencë për akses në #Grante
 • Pagesa dhe transferta të shpejta dhe të sigurta përmes llogarisë tuaj në degën e bankës, në degën më të afërt të Postës Shqiptare ose me Credins Online.
 • Përfito më shumë avantazhe nëse:
  • paguan punonjesit përmes bankës
  • zgjidh instalimin e një POS të Credins
  • zgjidh skemën e pensionit vullnetar
  • krijon një llogari kursimi apo depozitë

Jeni të mirëpritur të vizitoni degën më të afërt të Credins bank, për t’u konsultuar me stafin tonë për një këshillim dhe orientim drejt nevojave tuaja specifike.

Ne flasim gjuhen tuaj!

Top