Credins Bank We Speak Your Language!

Kredi për Pushime

 

A je gati për Pushime?

Planifiko aventurën e kësaj vere!
Me Kredinë e re për pushime nga Credins Bank, realizo pushimet e shumëpritura sëbashku me familjen tënde.
Paguaj fare thjesht, akoma më shpejt dhe në mënyrë të sigurt, kudo ku ndodhesh.

Kredi Për Pushime

Shuma: Deri në 500,000 Lekë
Afati: Deri në 2 vite
Interesi: Duke filluar nga 4.8%
Monedha: Lekë
Top