Credins Bank

Risi


 

BANKA AKOMA MË PRANË!

Credins Bank dhe Posta Shqiptare më pranë jush me shërbime të reja. Tani ju mund të shfrytëzoni 100 filialet e Postës Shqiptare në të gjithë Shqipërinë për të depozituar para në llogarinë  tuaj si dhe të paguani këstin e kredisë.

PËRFITIMET NGA KY BASHKËPUNIM:

  • Listës së degëve të Credins Bank i shtohen edhe 100 filialet e Postës Shqiptare.
  • Shërbimi i Postës ofrohet në shumicën e filialeve nga e Hëna në të Shtunë.
  • Filialet e Postës janë të shtrirë nga qytetet e mëdha deri në komuna të vogla të Shqipërisë.
  • Arkëtime nga të tretë.
  • Aplikoni për kredi në filialet e Postës Shqiptare. Pas aplikimit të kredisë, një analist kredie i Credins Bank do t’ju kontaktojë.

SI FUNKSIONON KY BASHKËPUNIM:

Mjafton të paraqiteni në filialet e Postës Shqiptare me një mjet identifikimi dhe i gjithë procesi është i njëjtë si në degën e bankës.

KLIKO

Thjesht dhe Kudo!

Për më shumë informacion na kontaktoni:    Tel: +355 4 5353000     e-mail: info@bankacredins.com

Top