Credins Bank We Speak Your Language!

Këmbimi Valutor

Shpejtësi, Dinamizëm, Transparencë, Konfidencialitet. Tregto me profesioniste të tregut FOREX. Linjë direkt me Thesarin e Credins Bank. Shuma minimale 50.000 EURO. Mundësi këmbimi 24 orë me FOREX ORDER.

Tregtimi i monedhave:

LEK; USD; EUR; GBP; CHF; CAD; AUD; JPY; CNY; XAU

Kurse preferenciale. Pa Komisione Shtesë. Përfitoni nga luhatshmëria e tregut valutor botëror. Mundësi veprimi në të gjithë rrjetin e degëve të Credins Bank.

Na kontaktoni në +355 4 53 53 000 dhe 0692036318

Valuta Blerje Shitje
USD 105.30 110.30
EUR 124.3 129.3
GBP 139.3 144.3
CHF 108.9 113.9
CAD 80.6 85.6
AUD 75.7 80.7
JPY 0.9387 0.9887
CNY 15.04 16.44
XAU 4004.0 4671.3

përditësuar më 21/09/2018

Top