Credins BankKredia “Pushime të Mbara”

 

Çdokush ka nevojë për pushime që të qetësohet.

Ne kujdesemi për ju që të përzgjidhni pushimet që ju keni më shumë nevojë duke ju ofruar Kredi për Pushime. Mos nguroni të përzgjidhni pushimet e duhura sepse Credins bank ju ndihmon që ju mos të rëndoni xhepin tuaj.

Lexoni më shumë


Karta e Parapaguar

 

Karta e parapaguar Mastercard ju jep mundësi të bëni blerje Online dhe në POS (Pikat e Shitjes, brenda dhe jashtë vendit kudo ku shihni logon Mastercard). Mjafton të depozitoni CASH ose Rimbushni me xhirim , një sasi të caktuar parash referuar maksimumit të lejuar nga Credins Bank .Contactless vjen si një vlerë e shtuar në të gjithë kartat e reja Mastercard nga Credins Bank, dhe ju jep mundësinë të kryeni pagesa deri në 20 Euro pa vendosur Pin-in dhe pa firmosur fatura. Mjafton një tap në POS kudo ku shihni logon .

Lexoni më shumëKredi për shtëpi me normë interesi konkurruese!

Aplikoni tani

Top